LUOKAT

Faq

Lahjakortin FAQ
K: Miten voin tilata tuotteita?
V: Voit vierailla sivuillamme ensimmäisen tuotteen osalta. Näet tyytyväisyytesi tavaroihin suoraan saavuttaaksesi verkkosivuillamme. Voit myös soittaa ihmisille verkkosivuillemme ja yhteystietoihin.
Kysymys: Tuotteesi ovat hyvin mielelläni, ostaneet paljon, mutta jotkut ovat olleet loppu varastosta? Ei varaa?
V: Koska sivusto kuin suuret asiakkaat voivat ostaa tuotteen milloin tahansa, se voi olla loppunut varastosta, voit "Saapumisilmoitus" -painikkeen verkkosivuilla varata tavaroita verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tilauksen tilaamiseksi.
K: Näin tavarasi verkkosivuston kautta, tunsin oloni hyväksi, mutta en ole aina online-tilassa, voit lähettää kuvia joistakin hyödykkeistä ja esitteli minut tekemään?
V: Sivustomme lähettää ajoittain tuotetietoja sähköpostin jäsenille. Jos et ole vielä tullut jäseneksi, voit rekisteröityä verkkosivuillamme erittäin kätevästi.
K: Miksi Rekisteröidy?
A: 1, vain rekisteröityneet käyttäjät voivat nauttia edullisesta hinnasta.
2, vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjautua "Jäsenkeskukseen", käyttää useampia jäsenten ostosominaisuuksia, hallita omia tietojaan.
3, vain rekisteröityneet käyttäjät voivat saada ilmaisen lahjan.
K: Integral on miten? Mikä on rooli?
V: Integraation taso heijastaa vain huolta ja tukea meidän tutkinnollemme. Integroitumme syntyy tilaamalla tavarat. Asiakkaidemme korkeimpien kohtien osalta meillä on joitakin kannustimia, kuten pisteitä, joilla lunastaa kauppatavaraa, hinnanalennuksia, lahjatuotteita, parempia hintoja tavaroiden ostamiseen jne., Jotta asiakkaat voivat maksaa suurimman osan asiakkaista.
K: Kerro minulle syy ostoksille täällä?
: 1, tuomme sinulle laadukkaita tuotteita ja parempia hintoja;
2, erilaisia ​​maksutapoja ja nopeaa kansallista jakelua;
3, inhimilliset paluupolitiikka;
4, huomaavainen jäsenpisteiden ohjelma;
5, Kaikki tuotteet ovat alkuperäisiä säännöllisiä pakkauksia;
K: Kaikki tuotteet voivat ostaa sivustosta?
Vastaus: Etsi nykyinen sivusto voidaan tilata, mutta tuotteiden varastotilaston on oltava ennen kuin voimme vahvistaa kanssasi. Sivustomme Hot Products -osiossa voi myös tehdä varauksen, kunnes tavarat saapuvat, ilmoitamme välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse tilaamaan.
K: miten unohdatko salasanasi?
V: Asiakkaiden etujen suojaamiseksi emme voi nähdä salasanaa. Kun unohdat salasanasi, käy rekisteröintisivulla, klikkaa "Unohditko salasanaa", järjestelmä lähettää salasanasi automaattisesti sähköpostitse ja kertoo, että voit kirjautua "Jäsenkeskukseen" vaihtaaksesi salasanan, jotta voit varmistaa salasanan. kiinnostuksen kohteesi.